Opstellingen

"Werken met Opstellingen" is een methode die uitgaat van het besef dat we als mensen verbonden zijn met alles om ons heen. Voor een deel zijn we ons hiervan bewust, voor een groot deel niet.

Bij een Opstelling maken we een visueel beeld, gebaseerd op de vraag en de informatie van de deelnemer. Voor personen en elementen uit ons leven die van belang zijn bij de vraag, worden andere deelnemers uitgekozen als "representant". Ze krijgen een plaats in de grote ruimte waar we werken. Representanten volgen hun gevoel en zoeken soms een andere plek, voelen zich prettig, worden verdrietig of wat zich ook maar laat waarnemen. Stagnaties worden zichtbaar en er ontstaat helderheid over onderliggende oorzaken.

Het is niet gemakkelijk om te beschrijven wat er in een Opstelling gebeurt. Deelnemers geven altijd weer aan dat ze het niet aan een buitenstaander kunnen vertellen, omdat woorden vaak tekort schieten. "Je moet het zelf meemaken" zeggen ze. "Je moet het zelf ervaren en beleven"

Vind je het misschien ook iets voor jou? Kom een keer kijken bij een workshop en als je wilt doe je mee aan de Opstelling van iemand anders.

Bij een Individuele Sessie zijn geen andere deelnemers aanwezig. Dan werken we met materiaal.

Tarieven:

Oriënterend gesprek 30 - 45 minuten   € 25
Gesprek waarbij we je systeem en je vraag in kaart brengen 60 - 90 minuten   € 45
Coachingsgesprek 90 - 120 minuten € 50
Individuele Opstelling  € 90
Eigen Opstelling tijdens workshop  €95
Representant tijdens workshop  € 40

Site: Elloro